Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Wij zijn terug open! Boek nu snel je tickets.

Eindelijk, het is zo ver. Vanaf 5 juli kan je weer volop op ontdekkingstocht in Hidrodoe. We hebben jullie gemist!

Achter de schermen werd er hard gewerkt zodat het bezoek veilig én aangenaam is voor jou. Daardoor zijn er een aantal nieuwigheden. 

Het voornaamste nieuws is dat je vooraf je tickets koopt via www.hidrodoe.be/tickets.   

We beperken momenteel het aantal bezoekers in Hidrodoe om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Boek je tickets hier online, zo ben je zeker van je bezoek.

Heb je een abonnement van 1 van onze partners of geniet je van een speciale korting, contacteer ons dan via info@hidrodoe.be voor een kortingscode. Op de dag van je bezoek te staven met bewijsstukken (lerarenkaart, vrijkaart, abonnement, …).

Personen ouder dan 12 jaar moeten mondmaskers dragen binnen in Hidrodoe. Breng zeker je mondmasker mee.

Sommige opstellingen blijven gesloten voor jouw veiligheid, maar er zijn meer dan genoeg experimenten open.

Café is gesloten, maar je kan iets drinken of snoepen, te koop aan onze balie. 

Zorg ervoor dat je Hidrodoe niet moet missen deze zomer! 

FAQ's: 

Moet ik reserveren voor een bezoekje met het gezin?

Ja, je moet vooraf tickets kopen. Zonder vooraf gekocht ticket kan je Hidrodoe niet bezoeken. Er is geen ticketverkoop mogelijk ter plaatse. Tickets koop je via www.hidrodoe.be/tickets.

Groepen sturen best een mail naar info@hidrodoe voor een mogelijke reservatie.  

Is Hidrodoe veilig? 

We doen er alles aan om Hidrodoe zo veilig mogelijk te houden, zowel voor jou als voor onze edutainers en technische dienst. Alle maatregelen die ons worden opgelegd door de overheid, passen we toe. Zo ontdek je Hidrodoe op een veilige én aangename manier. 

Wat gebeurt er met mijn abonnement?

We verlengen de duurtijd van je abonnement automatisch met de periode dat we gesloten waren.  Je hoeft daarvoor zelf niets te doen.  Op je abonnement staat een vervaldatum, die wordt in ons computersysteem verlengd met 4 maanden.   

Werden schoolreservaties verplaatst naar 2021? 

Nee, we hebben alle reservaties geannuleerd. Wacht dus niet te lang om je schoolbezoek voor volgend schooljaar te boeken.  We verwachten ons aan beperkingen in het aantal scholen én leerlingen.  Boeken voor het schooljaar 2020-2021 doe je hier.  

Wat staat er op het programma deze zomer?

Deze zomer doen we iets ongelofelijks: we reizen naar de toekomst. 

We nemen je in 1 stap 30 jaar verder in de tijd, naar 2050.  Dat het klimaat fel veranderd is, dat kunnen we al zeker verklappen.  Verwacht je verder aan een heleboel interactieve spelletjes, een huis van de toekomst en echte Wereldklimaatspelen. Allemaal corona-proof!