Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Joepie, het is zomer!

Zomer…dat betekent vooral vakantie.

En vakantie wil je toch vooral doorbrengen op een leuke plaats, waar je samen met je gezin of je vrienden kan genieten. 

Hoe goed is jouw evenwicht op onze stapstenen? Zie dat je niet in het water valt!

Hidrodoe pakt deze zomervakantie groots uit. Onze 100 waterexperimenten zijn helemaal klaar om jou heel wat waterplezier te bieden. De waterparaplu, de waterstofraket, de draaikolk…allemaal uniek en vol waterbeleving!  In de filmzaal ‘Watermaker’ zit je op het puntje van je stoel tijdens twee geweldige 4d-films. Teruggespoeld neemt je mee als een druppel kraantjeswater en het verhaal over het schattige dolfijntje in Little Dolphin laat niemand onberoerd.  

Altijd fun aan de ballenfontein

Maar dat is niet alles! 

Onze achtertuin werd omgetoverd tot een groots Heldenparcours.   

Groot, zoals echte helden zijn.  Uitdagend, want echte helden zijn geen watjes. Maar ook…Duurzaam.  Want dat zijn pas de échte helden van de toekomst.  

Kom ontdekken of jij een echte Duurzame Held bent. Tijdens het Heldenparcours vecht jong én oud tegen allerlei gevaren. En als we verklappen dat sommige spelletjes namen hebben als ‘loop naar de pomp’, ‘bew-ijs jezelf’ en zelfs ‘vecht mee tegen diarree’….Dan weet je dat het vooral super plezant gaat worden!    

Samen met het Heldenparcours ontdek je ook de Schatten van Vlieg. Meer info hierover vind je op https://www.uitmetvlieg.be/schattenjacht.  

Hidrodoe, het Heldenparcours en het Watercafé zijn deze zomervakantie elke dag voor jou geopend van 9u30 tot 17u00.  

Volg ons op onze sociale media voor alle nieuwtjes!

Ik ben een DUURZAME HELD!