Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Beleef een spetterende zomer

Klein of groot?  In Hidrodoe valt voor iedereen vanalles te beleven. En je wordt er nog slimmer van ook!  Waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier, een gigantische paraplu gemaakt van water,  een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om te doen. Kom zelf experimenteren en ontdek hoe fantastisch water is. 

Nieuw deze zomer!

Deze zomervakantie komt het populaire zeepbellencircus terug. We laten je zien wat je allemaal kan met zeepbellen. En je mag het ook zelf proberen!

Nieuw is de 3D film Little Dolphin. Beleef de avonturen van een kleine dolfijn die verdwaalt in de grote oceaan. Zal hij zijn moeder terugvinden? Geniet in deze kortfilm van de prachtigste onderwaterbeelden.

Uitblazen doe je in het Watercafé. Naast het terras vind je de nieuwe speelboot waar de jongsten volop kunnen ravotten terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje. Ideaal dus voor een leuke familie-uitstap.

Wist je trouwens dat Hidrodoe begin 2017 is uitgeroepen tot het beste familievriendelijk toeristisch product van Vlaanderen? Een reden te meer om eens langs te komen.

In juli en augustus is Hidrodoe alle dagen geopend van 9.30 tot 17 uur.