Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Jammie of jakkie!? Het mysterie van de omgekeerde driehoek

De negende editie van Krokuskriebels belooft memorabel te worden! Tijdens de krokusvakantie rolt ook Hidrodoe zijn rode loper uit voor iedereen. Ben je lid van de gezinsbond? Dan geniet je bovendien van een fikse korting!

Spetter staat voor een raadsel. Iemand heeft de voedingsdriehoek omgedraaid en alles staat nu door elkaar. Kan jij hem helpen om alles terug te vinden? Met een familiespel over de voedingsdriehoek wil Hidrodoe de kinderen - en de mama's en papa's - leren wat nu wel en niet gezond is. Meer dan 100 experimenten en twee supercoole 4D-films staan op jou te wachten!

Sommige dingen vinden we "jammie", maar zijn ze wel gezond voor ons? En waar staat het water op deze omgekeerde driehoek? Kom het allemaal te weten tijdens dit interactief spel. Het spel wordt tweemaal per dag gespeeld, samen met een edutainer.

Tijdens de krokusvakantie kan je ook nog genieten van de 3D film Little Dolphin. Het verhaal van de kleine dolfijn die verdwaalt in de grote oceaan raakt jong en oud. Zal hij zijn moeder terugvinden?

Wil je een leuk dagje uit vol plezier, waar je ook nog dat beetje slimmer van wordt? Hidrodoe blijft de ideale familie-uitstap!

Meer info over krokuskriebels en de korting voor Gezinsbondleden vind je op www.krokuskriebels.be!