Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Het tofste verjaardagsfeest van Antwerpen

Spetter bezit een schatkist vol cadeautjes. En die wil hij met jou delen! Oeps, ze is op slot ... gebruik je speurneus en kraak de code.

Organiseer een uniek verjaardagsfeest

Plan een onvergetelijk verjaardagsfeest met een bezoek aan Hidrodoe. De edutainer entertaint de jarige en alle vriendjes met de Hidrodoe-partygame. Knobbelen ze de oplossing uit?

Je kan je verjaardag in Hidrodoe vieren op zon- en feestdagen of tijdens elke openingsdag in de schoolvakanties. Je boekt een verjaardagsfeest van 10 tot 13 uur of van 13.30 tot 16.30 uur. Minimumleeftijd 6 jaar, maximum 12 jaar.

Surprise

In de schatkist schuilt een beker en een verrassing voor ieder kind. En vergeet de lekkere letterkoekjes niet. Smullen maar!

De edutainers begeleiden de partygame. Daarna verkennen de kinderen Hidrodoe op eigen houtje. We vragen wel dat jij, als volwassene, een oogje in het zeil houdt.

Stuur dé Hidrodoe-uitnodiging en verras het jonge grut met een origineel feestje. Samen met andere jarigen een verjaardagsfeestje organiseren, is dubbele pret! Gebruik daarvoor onze speciale uitnodigingen.

Wat eten we?

Bij een feestje hoort lekker eten. Hotdogs, pannenkoeken of pizzabaguettes? In ons Watercafé smul je je buikje rond. Of breng zelf je verjaardagstaart mee of je eigenlijk heerlijke lunchpakket! Met een drankje van ons café erbij, is de feeststemming compleet.

Wat kost een verjaardagsfeest?

Het verjaardagsfeestje kan je reserveren vanaf acht kinderen. Je betaalt per kind 8 euro. Een begeleider is verplicht maar wél gratis. Gaan er nog volwassenen mee? Dan betalen zij ieder 8,50 euro (vanaf veertien betalende kinderen maar 7,50 euro).

Reserveer op tijd en geef het aantal kinderen door dat je uitnodigt. Op de dag zelf betaal je alleen voor de aanwezigen, maar altijd voor minstens acht kinderen.

Aanvraag verjaardagsfeest