Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

De leukste schoolreis? Kom naar Antwerpen!

Reken op een leerrijke schooluitstap. Want met 120 doespelletjes en een 4D-film duiken de kinderen, figuurlijk dan, in het water. Tel daarbij een interactieve boswandeling en je hebt het recept voor een geslaagde dag.

Help mee om Smos te verslaan

Smos heeft snode plannen: hij wil het water vuil maken. De kleuters helpen Spetter om het kraantjeswater te redden. Met de speelkaarten in de aanslag, gaan ze de strijd met Smos aan.De kinderen voorbereiden op een dagje vol waterpret? Leer hen dan op voorhand het Spetterlied aan.

Boswandeling met professor Tack

img_kleuterwandeling.pngAntwerpen heeft enkele van de mooiste natuurplekken in Vlaanderen, zoals het Peertsbos. Je gaat er op zoektocht met professor Tack. Jullie voeren proeven uit, spelen bosbowling of bosmemory, en gaan op zoek naar kriebeldiertjes. Neem ook een kijkje in het bijenhotel. En ontdek hoe vriendelijk en nuttig de zoemend bewoners zijn.

Praktische informatie  

  • De wandeling is 1,2 kilometer en duurt ongeveer twee uur. Draag dus stevige schoenen en aangepaste kleding. In de zomer is muggenmelk geen overbodige luxe. 
  • Vraag bij je reservatie het wandelboekje aan, dat maar 2 euro kost. Wij geven elke klasgroep bij aankomst een rugzakje met educatief materiaal.
  • Water is de rode draad gedurende de dag. Maar als het uit de lucht valt, is dat minder leuk. Gooit regen roet in het eten? Dan bekijken we met jou een leuk alternatief.

Kijk snel of er nog plaats is op de door jou gekozen datum in onze webshop via de groene knop.

vraag hier je bezoek aan