Update 17/01/2022: Wegens de huidige coronamaatregelen worden verjaardagsfeestjes voorlopig niet georganiseerd. 

Surprise

Spetter bezit een schatkist vol cadeautjes. En die wil hij met jou delen! Oeps, ze is op slot ... gebruik je speurneus en kraak de code. In de schatkist schuilt een beker en een verrassing voor ieder kind. En vergeet de lekkere letterkoekjes niet. Smullen maar!

De edutainers begeleiden de partygame. De kinderen ontdekken Hidrodoe op eigen houtje. We vragen wel dat jij, als volwassene, een oogje in het zeil houdt.

Bij een feestje hoort lekker eten! 

Je kiest uit 1 van onze lekkere formules: 

  • Verjaardagsfeest met partydonut 
  • Verjaardagsfeest met hotdog (1 hotdog/kind)
  • Verjaardagsfeest met pannenkoeken (2 pannenkoeken/kind)

Of breng zelf je verjaardagstaart mee of je eigen heerlijk lunchpakket! Met een drankje van ons erbij, is de feeststemming compleet.

Je kiest 1 formule voor het feest, een combinatie van verschillende formules is niet mogelijk.  

Wat moet ik weten voor ik reserveer?

Het verjaardagsfeestje kan je reserveren vanaf acht kinderen. 

Je betaalt per kind 8 euro voor de formule zonder eten.  Een verjaardagsfeest met overheerlijke partydonut kost 9,50 euro.  Kies je voor de formule met hotdog, dan betaal je 10 euro per kind. De verjaardagsformule met pannenkoeken voor alle kinderen kost 11,50 euro.  

Een begeleider is verplicht maar wél gratis. Gaan er nog volwassenen mee? Dan betalen zij ieder 8,50 euro (vanaf veertien betalende kinderen maar 7,50 euro).

Je kan je verjaardag in Hidrodoe vieren op zon- en feestdagen of tijdens elke openingsdag in de schoolvakanties. Je boekt een verjaardagsfeest van 10 tot 13 uur of van 13.30 tot 16.30 uur. Minimumleeftijd 6 jaar, maximum 12 jaar.

Reserveer op tijd en geef het aantal kinderen door dat je uitnodigt. Op de dag zelf betaal je alleen voor de aanwezigen, maar altijd voor minstens acht kinderen.